Hvad mener studerende om dommene?

PFA-DOM: Kurt Thorsen og Rasmus Trads fik begge hårde domme ved dagens domsafsigelse i Københavns Byret. Men hvad mener de studerende i Odense om dommene?

Af ANDERS TYSTRUP
Fotos: ANDERS TYSTRUP

Sanne Guldholt, læser hf, enkelt fag.
– Jeg synes, det er godt. De har lavet noget svindel. Jeg troede Thorsen ville gå fri. Måske skulle dommen have været tre og fire år i stedet for. Det er lang tid at sidde i fængsel. Jeg synes, Thorsen er en idiot. Han er erklæret skyldig og har fået seks års fængsel. Hvorfor så anke dommen? Jeg har dømt ham skyldig.

Sanne Guldholt


Jon Kjærsgaard
Jon Kjærsgaard, læser datalogi på Syddansk Universitet i Odense..
– Thorsen er jo ikke dum. Han kunne ikke undgå at vide, at han ville blive dømt. Han påstår, at han ikke ved noget om anklagerne. Rart at han bliver straffet, men jeg ved ikke, om 5-6 års fængsel er fair. Det er lang tid, når man tænker på, at visse voldssager kun giver tre år.

Pamela de la Cruz Santiago, læser medicin på Syddansk Universitet i Odense.
– Jeg synes, det er fair nok. De fik, hvad de havde fortjent. De havde begået en stor forbrydelse, og det skal de bøde for. Jeg troede godt nok, at Kurt Thorsen kunne fuske sig frem til en frifindelse. Men heldigvis gjorde han ikke det. Det er også helt urealistisk af ham at anke dommen, og det kan godt undre mig, at han gør det. Jeg tror ikke, at han frifindes ved Landsretten.

Pamela de la Cruz Santiago


Thyra Maria Bonde
Thyra Maria Bonde, læser statskundskab på Syddansk Universitet i Odense.
– Jeg tror bestemt, at det er en fair vurdering. Jeg tror slet ikke på Thorsens uskyld. Det, dommeren læste op, lød meget rimeligt. Alt taler imod Thorsen. Han virker også underlig. Dommen er rimelig. Det mest interessante for mig er, at de ikke må være direktører og sidde i bestyrelser fremover. Det, tror jeg, rammer dem hårdt.
Hvad synes du om denne artikel?
Emne:    
Meget interessant Interessant Ikke interessant

Læseværdighed:    
Velskrevet Middelmådig Dårligt skrevet

Længde:    
For lang Tilpas længde For kort
     
Evt. kommentar:


14/06/00 © Ugejournalen