Med lånte spillere

Idrætsdag på universitetet
Flere af holdene i fodboldturneringen på Universitetets idrætsdag stillede op med spillere, der ikke studerer på Uni. Her er det dog Allan Holck Andersen fra et "rent" uni-hold, der får overrakt pokalen som bevis på sejren i show-rækken.

IDRÆTSDAG: En stikprøve blandt de deltagende hold i fodboldturneringen på universitetets idrætsdag viser, at flere hold stiller op med studerende, som slet ikke læser på universitetet. Derudover deltager også folk, der slet ikke studerer.

Af ANDERS TYSTRUP
Foto: ANDERS TYSTRUP

CAMPUS: Selvom dagen officielt er universitetets årlige idrætsdag, kan Ugejournalen nu afsløre, at adskillige hold i fodboldturneringens prof-række stiller op med spillere, der aldrig har været tilmeldt en uddannelse på universitetet i Odense.

Sådan lød resultatet af den stikprøve, som Ugejournalen foretog under idrætsdagen fredag i sidste uge.

Ikke-uni-studerende

På et af de deltagende hold havde mere end over halvdelen aldrig læst på universitetet. Og på et af holdene i finalerunden var fire ud af ni spillere ikke universitetsstuderende. Med andre ord er adskillige deltagere ved universitetets idrætsdag ikke universitetsstuderende.

Formanden for arrangørklubben DSIO, Sten Nielsen, ser det ikke som noget problem, at flere af deltagerne ikke læser på universitetet.

– Alle må være med. Det ville da være at foretrække, at det kun var folk fra universitetet, men reglerne tillader alle at være med, siger formanden.

Han fastslår dog, at der bliver trukket en aldersgrænse. Ungdomshold må nemlig ikke tilmelde sig. Men er man over 18 år, er det for så vidt ligegyldigt, om du er maler, buschauffør, pædagogstuderende eller professionel fodboldspiller. Du kan altid være med.

Show- og prof-række

Sten Nielsen bemærker, at det også er derfor, man har lavet to forskellige rækker. En show-række til dem, der kun er ude på at have en sjov dag, og så en prof-række til dem, som stiler lidt højere og vil spille en seriøs turnering med god modstand.

Og niveauet er højt i prof-rækken, mener formanden for DSIO.

– Vi så meget rigtig godt fodbold, glæder Sten Nielsen sig.

Vinderne af prof-rækken blev Peek A Boo, og det var Mat-Øk'ernes All Stars, der tog sig af titlen i show-rækken.
Hvad synes du om denne artikel?
Emne:    
Meget interessant Interessant Ikke interessant

Læseværdighed:    
Velskrevet Middelmådig Dårligt skrevet

Længde:    
For lang Tilpas længde For kort
     
Evt. kommentar:


08/05/00 © Ugejournalen