Stinker kvæg?

Superheroes trykker den af
Superheroes prøvede at fyre den af på Rytmeposten, men successen udeblev.

MUSIK: Superheroes spillede på Rytmeposten onsdag inden påskeferien. Med deres blanding af 80’er synth-pop og 90’er-guitar forsøgte de at rive publikum med.

2 af 6 stjerner

Af TOMMY ANDRESEN
Foto: PRESSEFOTO

CENTRUM: Superheroes var på plakaten sat på til at begynde klokken 21. Med et opvarmningsband troede Deres udsendte, at et fremmøde klokken halv ti var lige tilpas. Men sådan var det slet ikke.

Supportbandet Kvæg (sic!) var endnu ikke gået i gang, og en lang aften ventede forude...

Banegård og Eggstone

Ventetiden blev brugt på at luske rundt i den gamle banegårdsbygning - mellem narkomaner og rotter, hvis ellers nogen kan se forskel? Da Superheroes så endelig gik på scenen omkring 23.15, var ventetiden ovre.

Bandet startede med et instrument, der vel nærmest er blevet deres vartegn: Keyboardet. Dette instrument kan være meget forfriskende at høre på, men i længden kan det blive for meget, selv for en rigtig firserfantast.

Inspirationen er helt klart hentet hos Depeche Mode og, måske ubevidst, Neue Deutsche Welle. Stilen er så blandet sammen med svenske Eggstone, så det hele lyder som to plader, der spiller oven i hinanden. To plader vel at mærke fra hver deres årti.

Stakkels lydmand

Ser man bort fra, at musikken var trættende at høre må i længden, så var der faktisk en hel masse andre problemer. Ikke mindst lyden, der skiftede mellem at være overstyret og understyret.

Men den stakkels lydmand havde det heller ikke let. En pige, der tydeligvis tilhørte bandet, krævede hele tiden ændringer, især når det ikke føltes nødvendigt. At lydmanden ikke har nosser nok til at sige fra må dog være hans eget problem. Men således blev det til publikums.

Superheroes, der består af seks mennesker, havde desuden meget svært ved at nå ud over scenen. De gemte sig bag ved deres instrumenter, så de omkring 150 fremmødte gymnasieelever ikke fik meget ud af koncerten.

Det eneste, der reddede koncerten fra at være en total fiasko, var, at melodierne og sangstemmerne var utroligt flotte. Men det redder ikke Superheroes fra deres dårlige præstation. Det må sgu kunne gøres bedre.
Hvad synes du om denne artikel?
Emne:    
Meget interessant Interessant Ikke interessant

Læseværdighed:    
Velskrevet Middelmådig Dårligt skrevet

Længde:    
For lang Tilpas længde For kort
     
Evt. kommentar:


25/04/00 © Ugejournalen