Ugejournalen
Dato

Kollegiets grumme fremtid

Boligministeren vil sløjfe huslejestøtten til ungdomsboliger. Langeliniekollegiets beboere er de studerende i landet, der bliver hårdest ramt på SU'en, hvis ministeren får sit lovforslag gennem Folketinget.


Til salg til videnskaben

Forsøgsperson
 Foto: Dorte Lind Kunne du tænke dig at spise en masse medicin eller måske få afprøvet hvor din smertetærskel går? Måske 4000 kroner ville hjælpe.


KOLLEGIESERIE #6

Rasmus Rask er langt ude

Rasmus Rask Kollegiet
 Foto: Anders Tystrup Det går under betegnelsen "kollegium", men i virkeligheden er Rasmus Rask en lille by med en masse mærkelige mennesker.


Striberne tabte to point

OB-Brøndby
 Foto: Anders Tystrup Med en ellers sikker 1-0-føring og en mand mere på banen end modstanderen, satte OB alligevel en sejr over styr i kampens slutning og måtte nøjes med 1-1 hjemme mod Brøndby.


Denne udgave er opdateret af Anders Tystrup
Skriv til webmaster


Gode råd er dyre i december


Foto: Anders Tystrup

Ugejournalen undrer sig i denne tid over, hvor julesneen falder hvid, og om den økonomiske ruin er uundgåelig. Hvorfor er der aldrig nogen, der har overvejet at forære de studerende en SU-julebonus?


    Kollegieserien
    Bestil abonnement

Nu er det jul igen

KLUMMEN: Juleøl, tændte juletræer i gaderne og juleindkøbskataloger i brevkassen markerer tydeligt, at julen er over os. Hjerternes fest glæder mange, men vi er nogle, og vi bliver flere og flere, der har en dårlig smag i munden.


Livechat med Anker Boye

Studerende og andet godtfolk kan få borgmester Anker Boye i tale på tirsdag. her åbner borgmesteren for en times livechat over nettet.


George Michæl ser tilbage

Det er kun et år siden, der sidst var et nyt album fra George Michæl, men nu er han klar med et nyt: Songs from the last century ligger i butikkerne fra den 6. december.


Fokus på Mellemøsten

Fængsling af iranske systemkritikere er en af de nyheder fra Mellemøsten som fylder medierne. Men hvad er egentlig baggrunder for udviklingen i disse fremmede lande? En ny bog orienterer om de seneste udviklingstendenser i regionen.


Se de aller første numre af Ugejournalen