Kollegieserien

Ugejournalen lancerede fra og med nummer 37 en helt nye serie af artikler om de odenseanske kollegier. Vi har valgt at kalde det noget så originalt som "Kollegieserien".

Af ANDERS TYSTRUP

ODENSE: Hvad koster det at bo på kollegie i Odense? Hvilket kollegie er det bedste? Hvor ligger kollegierne?

Rækken af spørgsmål synes næsten uendelig. Men det vil Ugejournalen forsøge at råde lidt bod på.

I en helt ny serie af artikler tager Ugejournalen pulsen på kollegierne rundt omkring i Odense. Der vil hvert uge være et portræt af et kollegie, startende med det lille hyggelige Thomas B. Thriges Kollegie.

Manglende viden om kollegier

Vi er af den opfattelse på Ugejournalen, at alt for mange ved alt for lidt om kollegierne i Odense. Og mange forstår slet ikke, hvad det fede og det sure kan være ved at bo på kollegie. Folk på kollegier har ofte mange fordomme og usande tanker og forestillinger om de andre kollegier. Disse mennesker vil vi også forsøge at give et sandfærdigt billede af virkeligheden.

Derudover ønsker vi også at give et realistisk billede af, hvor forskellige kollegierne i en mindre storby som Odense er. Der er stor forskel på for eksempel det lille Hans Tausen Kollegiet og Odenses største kollegie, Rasmus Rask Kollegiet.

Mere end bare et portræt

Udover portrætterne vil vi løbende behandle et nyt emne, som har noget at gøre med samtlige kollegier i Odense. Det kunne for eksempel være, hvor meget det koster at bo på kollegierne, hvilke faciliteter beboerne har på de forskellige kollegier og mange andre ting. Vi vil selvfølgelig sammenligne kollegierne.

Det er ikke lykkes os at få kontakt til alle kollegier. Derfor hvis du bor på kollegie, vil vi meget gerne høre fra dig. Skriv en kort mail med dit navn og adresse og hvornår du er til at træffe, eller ring til Ugejournalen på telefon 66133513. Så har dit kollegie også chancen for berømmelse på disse sider.

Oversigt
Dato Kollegie  
25/10 Thomas B. Thriges Kollegiet [Læs her]
1/11 Tornbjergkollegiet [Læs her]
8/11 Teknisk Kollegium [Læs her]
15/11 4. Maj Kollegiet [Læs her]
22/11 Bredstedgadekollegiet [Læs her]
29/11 Rasmus Rask Kollegiet [Læs her]
6/12 Blangstedgårdkollegiet [Læs her]
13/12 Kollegiet Glanshatten [Læs her]
20/12 Carl Nielsen Kollegiet [Læs her]
27/12 JULEFERIE [ ]
3/1 Åløkkekollegiet [Læs her]
10/1 Kaj Munk Kollegiet [Læs her]
17/1 EKSAMENSFERIE [ ]
24/1 Lindekollegiet [Læs her]
31/1 Pjentedamsgadekollegiet [Læs her]
7/2 Slotsgadekollegiet [Læs her]
14/2 Hans Tausen Kollegiet [Læs her]
21/2 H. C. Ørstedskollegiet [Læs her]
28/2 Christmas Møller Kollegiet [Læs her]


 © Ugejournalen