Ugejournalen
Dato

Studerende i Odense har museumsfobi

Kultur og seværdigheder er for de fleste studerende i Odense ofte tæt forbundet med kolde Carlsberg og lummer jazz. Byens mange museer har absolut ikke samme tiltrækningskraft som Boogies eller Franck A.


Ny rektor på Odense Teknikum

Bent Poulsen (tv.) og Henning Andersen
 Foto: Anders Tystrup På overbevisende facon lykkedes det Henning Andersen at besejre kandidaten Manfred Federau, da Ingeniørhøjskolen onsdag i sidste uge valgte ny rektor for de kommende tre år.


KOLLEGIESERIE #17

Morten Korch-kollegiet

Christmas Møller Kollegiet
 Foto: Jakob Moll Beboerne på Christmas Møller Kollegiet skovler sneen og klipper hækken i fællesskab. Kollegiet har ofte værelser stående tomme, men beboerne bliver tit hængende i årevis, når de først er blevet integreret. Et velfungerende fælleskab gør forskellen.


Denne udgave er opdateret af Anders Tystrup
Skriv til webmaster

Polinfo til alle på universitetet


Foto: Anders Tystrup

Som det første universitet i Danmark gør Syddansk Universitet det nu muligt for alle ansatte og studerende at bruge artikeldatabasen Polinfo helt gratis.


    Kollegieserien
    Bestil GRATIS abonnement

Rektorvalg rykkede

Høje stemmeprocenter og en klar sejr til parret Andersen og Lassithiotakis var med til at gøre sidste uges rektorvalg på Ingeniørhøjskolen Odense Teknikum til en succes.


Der var engang et museum...

Odenses studerende er ikke meget for at bade i japanske og tyske turisters blitzlys. De vil hellere på café end at se på moderne kunst eller høre barndommens eventyr genfortalt i mesterens barndomshjem.


KLUMMEN:
Du er forudsigelig


Større overskud

Den fabelagtige tegner og poet Martin Bigum har gjort det igen; udgivet en digtsamling om livet og hverdagen. Her er tale om digte, der ikke tager tid, men giver tid.


Se de aller første numre af Ugejournalen

Ugejournalen 1999 i billeder