Ugejournalen
Dato

Studiekort - gevinst eller gøgl?

Det lyder så godt, men bliver det lille studiekort brugt til noget? Ugejournalen har været efter studerende lørdagsshoppere for at høre, hvordan de bruger deres studiekort.


Kritik af rektorvalg på Teknikum

Ulrik Møberg foran Odense Teknikum
 Foto: Anders Tystrup En tydeligvis utilfreds formand for De Studerendes Råd mener, at tidsplanen før rektorvalget er under al kritik. Han ser hellere, at der går tre uger i stedet for de planlagte to uger, fra kandidatlisterne er afleveret til selve afstemningen. Men ledelsen afviser blankt.


KOLLEGIESERIE #12

Blå blink og sauna i kælderen

Lindekollegiet
       Foto: Anders TystrupMed sin centrale beliggenhed og lækre, små lejligheder udgør Lindekollegiet en lille, pulserende oase i Odenses bymidte. I gå-afstand til cafémiljøet nyder beboerne et priviligeret studieliv.


Denne udgave er opdateret af Anders Tystrup
Skriv til webmaster

Dyrt diplom


Foto: Anders Tystrup

Odense Teknikum starter den 1. februar en ny IT-diplomuddannelse. Og de studerende skal selv betale for den såkaldte efteruddannelse.


   Kollegieserien
   Bestil abonnement

Vi er fremtidens tåber

KLUMMEN: Vi er den sidste generation, der ikke er født i et hjem med computer. Om 10 år får vi et problem. Der kommer nutidens folkeskoleelever nemlig ud på et arbejdsmarked, hvor IT betyder alt. Og det bliver deres marked.


Besøgende nummer 10.000

Ugejournalen har næsten helt ubemærket rundet besøgende nummer 10.000. Den besøgende, der gjorde besøgstallet femcifret, læser Ugejournalen hver uge og mener, at der stadig er mangler i netavisen.


Se de aller første numre af Ugejournalen

Ugejournalen 1999 i billeder