Ugejournalen
Dato

Alarmerende lav interesse

Interessen for valget af repræsentanter til konsistoriet og de forskellige fakultetsråd på Syddansk Universitet var utrolig lille. Antallet af studerende, som rent faktisk bevægede sig hen til stemmeurnerne, nåede på Humanistisk Fakultet kun op på seks procent.

Læs også:
  KLUMMEN: Pebernødder eller kaos


Tjen 250 kroner i en håndevending

Bioanalytiker Peter Givskov
 Foto: Anders Tystrup Studerende med god sædkvalitet kan tjene op til 3200 kroner om måneden ved jævnligt at donere en portion af de små grå til en sædbank.


KOLLEGIESERIE #5

Bred, bredere, Bredstedgade

Bredstedgadekollegiet
 Foto: Kollegiets hjemmeside Med masser af liv i baren og postadresse i centrum, er Bredstedgadekollegiet et af de mere attraktive i Odense. Og med en husleje på den rigtige side af 1500 kroner også et billigt alternativ til et bofællesskab.


Studenterhusets tamburmajor

Studenterhuset har fået ny formand. Hans Henrik Jeppesen blev valgt ved Studenterhusets Generalforsamling den 4. november, og glæder sig til at komme i gang med arbejdet.


Denne udgave er opdateret af Anders Tystrup
Skriv til webmaster

Svømmehal uden vand


Foto: Anders Tystrup

En teknisk fejl på broen, der deler universitets- svømmehallens bassin op i to, er skyld i, at bassinet har måttet lukke i over en uge og tømmes for vand for at få udbedret fejlen. Men så er der jo rig mulighed for en grundig hovedrengøring.


    Kollegieserien
    Bestil abonnement

Samme universitet, to verdener


Foto: Jakob Moll

Uddannelsesdagen trak tirsdag tusindvis af gymnasieelever til Odense Universitet, hvor gæsterne kunne prøvesmage den fynske sort af kundskabens æble. Ugejournalens udsendte besøgte to vidt forskellige forsøg på at markedsføre to universitetsuddannelser.


Grænseløst indkøb


Foto: Anders Tystrup

EU, harmonisering og fri bevægelighed burde gøre, at danskerne kan hente billige forsyninger i Tyskland. Alligevel er der sat begrænsninger på, hvor meget du må tage med hjem efter et besøg hos Mutter Poetzch og Papa Weinstube. Ugejournalen har besøgt begge.


Første, anden...

Det er muligt at indrette sin studenterhybel for 100 kroner, hvis man er hurtig nok til at byde ved Moltke-Leths auktioner i Kochsgade.


Se de aller første numre af Ugejournalen