Ugejournalen
Dato

Forelsket i læreren

Flere har sikkert på et eller andet tidspunkt prøvet at være forelsket i deres lærer. Ugejournalen starter i denne uge en ny portrætserie, hvor læserne opfordres til at melde de skønneste lærere i Odense.


Brødrene Bisp på Studenterhuset

Wikke & Rasmussen
 Foto: Anders Tystrup Et af Danmarks største komikerpar i 1980-90'erne er uden tvivl Wikke & Rasmussen. Fredag i sidste uge gæstede de Studenterhuset med tilbageblik på egne klassiske og beundringsværdige produktioner.


KOLLEGIESERIE #16

Det slidte kollegie

H.C.Ørstedskollegiet
 Foto: Anders Tystrup Det er billigt at bo på Odenses næststørste kollegie. Men kollegiets faciliteter trænger så sandelig også til at blive sat i stand, mener beboer på snart syvende år, Lars Løgstrup Sørensen.


Denne udgave er opdateret af Anders Tystrup
Skriv til webmaster

Humle til folket

Humleridderne gæstede Odense torsdag. Ugejournalen mødte dem til en snak, der mest af alt kom til at handle om øl, øl og mere øl.


    Kollegieserien
    Bestil GRATIS abonnement

Inde bag muren


Foto: Nete Kamper

Augustin Kolerus Lindvad slap som en af de få gennem nåleøjet til Skuespillerskolen ved Odense Teater.


Mayday Mayday - bundpoppen er gået

Det er den eneste lørdag på året, hvor man ikke skal vælge mellem fest og fjernsyn. DR havde satset stort på Grand Prix 2000, men melodierne kunne ikke leve op til det imponerende show, de var pakket ind i. Syv sørgelige sjælere fik pulsen ned hos de popglade seere.


KLUMMEN:
Når de fattige punger ud


Se de aller første numre af Ugejournalen

Ugejournalen 1999 i billeder