Ugejournalen
Dato

Nytåret og din gamle computer

Gu' er vi trætte af at høre om det. Men uanset om lyset går ud, eller vi får et fly i panden, vil nogle studerende blive ramt af år 2000 problemet.


Undervisning på første parket

Studerende på Tørsalen
 Foto: Anders Tystrup Takket være mennesker, der har doneret deres afdøde legeme til videnskaben, kan de studerende på Sundhedsvidenskabeligt Fakultet ind imellem skifte lærerbøgernes detaljererde billeder ud med rigtige organer.


KOLLEGIESERIE #9

Han kom, han så, og han blev

Farverige Carl Nielsen Kollegiet
 Foto: Fra kollegiets hjemmeside Man behøver ikke spille violin for at komme i betragtning til en lejlighed på Carl Nielsens Kollegiet. Og alligevel har kollegiet en lang venteliste, for når man først bor der, flytter man ikke lige med det samme.


En helt anden verden

Ejer af netcaféen, Stefan Helbo, i forgrunden
 Foto: Anders Tystrup De unge har smidt sæbekassebilen ud, og den grønne skov danner ikke længere ramme om deres udskejelser. Nu boltrer rigtig mange sig nemlig med computerspil og internetchat på netcaféer over hele landet.


Denne udgave er opdateret af Anders Tystrup
Skriv til webmaster

Hysteriet hersker

Verden venter i spænding på årets store brag - og så er der alle dem, der er fuldstændig ligeglade. Ugejournalen har talt med tre piger i henholdsvis Kolding, Odense og København om deres forventninger til nytårsaften år 2000.


    Kollegieserien
    Bestil abonnement

Alt for de idræts- studerende


Foto: Helle Vincentz Jørgensen
Horoskoper, ballarinaer og en hånd i lommen var på programmet, da de idrætsstuderende som afslutning på faget bevægelses- kommunikation holdt "showtime".


Årets pseudo- begivenhed

ÅR 2000-KLUMMEN: Vi står på den yderste rand af et nyt årtusind. Tilbageblikkene, sammenfatningerne og profetierne vil ingen ende tage. Nedtællingen til den 31 december 1999 kl. 23:59:59 er for alvor begyndt.


Barnlig glæde

I anledning af julen har Ugejournalen givet ordet til Studenterpræsten i Odense. Han opfordrer alle til at lægge alt det negative fra dagligdagen til side og nyde julen i fulde drag.


Hamsterdansen er over os

På Internettet findes der nogle få ting, du virkelig kan bruge, og så findes der mange, der er totalt nytteløse. På adressen "www.hamsterdance. com" findes den måske mindst brugbare side overhovedet.


Se de aller første numre af Ugejournalen