Ugejournalen
Dato

Mødestedet for chattere på Kollegienet

Det er ikke kun Opasia, Forum og Jubii, der kan prale af egen chat. Kollegienet Odense har nemlig også en, som alle på kollegienettet frit kan bruge. Og det har banet vejen for nye venskaber blandt de studerende chattere.


Med mobiltelefon i helvede

Panikdagen i Århus
 Foto: Jakob Moll
De fleste ved, at man for at blive optaget på en journalistuddannelse skal igennem en eller flere prøver. Få ved, at de håbefulde studerende senere må igennem Panikdagen: Én dag, der afgør, hvem der skal i praktik på TV-Avisen, og hvem der må se drømmen om at blive færdige synke i mediehavet.


Fra chat til virkelighed

Dating.dk på Froggys
 Foto: Anders Tystrup
Adskillige chattere skulle lørdag aften se hinanden for første gang i virkeligheden til chatfest på Café Froggys. Men vrimlen af andre gæster gjorde det noget nær umuligt at genkende de andre.


Denne udgave er opdateret af Anders Tystrup
Skriv til webmaster
På grund af Påsken udkommer næste nummer først tirsdag den 25. april.


Dan - Årets fynske mand

Odenses bedste babes og flotteste fyre rottede sig lørdag aften sammen om Årets Mand og Kvinde 2000. 35-årige Dan fra Nyborg overhalede den unge elite.


    Kollegieserien
    Bestil GRATIS abonnement

Nåleøje nummer to

Et ellers lørdagstomt universitet vrimlede i weekenden med spændte ansøgere til journalistuddannelsen. 190 håbefulde aspiranter var til optagelsesprøven, der strakte sig over det meste af dagen.


Til Bangkok for een krone

Galskab og godt humør er et must for de 11 unge, der i forrige weekend trodsede det lunefulde aprilvejr og sov sig til en rejse eller dyrt trekkingudstyr for en sølle en-krone foran Kilroy Travel i Vestergade.


En kvinde fløj over gøgereden

Kunne du lide klassikeren Gøgereden, så er Girl, Interupted måske også noget for dig. Men forvent ikke en bedre film - højst en der er anderledes.


Se de aller første numre af Ugejournalen

Ugejournalen 1999 i billeder