Ugejournalen
Dato

Licens Lars lurer

Over 170.000 husstande betaler ikke licens til Danmarks Radio, og det er hvadenten, de har fjernsyn, video eller radio. Unge under uddannelse er klart de værste til at "glemme" at betale, oplyser DR-Licens.


Kampvalg med problemer

Gløgg og æbleskiver til alle ved konsistorievalget på universitetet
 Foto: Anders Tystrup Sidste uges kamp om de studerendes stemmer til valget om repræsentanter i fakultetsrådene og konsistoriet var præget af plakater på universitetets gange og foldere med beskyldninger af forskellig karakter om modparternes troværdighed.


KOLLEGIESERIE #4

Fællesbad, festsal og frihedskamp

Martin Mogensen bor på 4. Maj Kollegiet
 Foto: Jakob Moll Anden verdenskrig betyder mere end noget andet, hvis man vil have et kollegieværelse på 4. Maj Kollegiet. Efterkommere af frihedskæmpere bliver nemlig prioriteret højere end andre ansøgere uden den specielle familiemæssige baggrund.


Denne udgave er opdateret af Anders Tystrup
Skriv til webmaster

Ugejournalen fylder ét år


Tegning: Martin Madsen

For et år siden udkom første nummer af Ugejournalen. Siden er der sket voldsomt meget. Fra at være en køkken-netavis under navnet Ugejournalen Køkken Nyt, er Ugejournalen gået hen og blevet internetavis for alle studerende i Odense.


    Kollegieserien
    Bestil abonnement

Odense - en studieby?

KLUMMEN: Denne uges klumme er skrevet af 24-årige kulturredaktør på Ugejournalen, Tommy Andresen.


Når store mænd bliver bløde

Tarzan, abernes konge. Disney har begået en virkelig banebrydende storfilm med adskillige virkelig flotte animationer, der gør tegnefilmen til en fornøjelse at se.


Ahr dér MC Einar!

Forventningerne var store og mange glædede sig som små børn til juleaften. MC Einar skulle spille i byen, sammen med Jan P Rapband. Men det blev ikke til andet end narrefisse. Bandet aflyste.


EM-fest i Parken

Danmarks fodboldlandshold sprudlede både under og efter 5-0 sejren over Israel i Tel Aviv. Bo Johanssons udvalgte disciple serverede desserten til en EM-fest i Parken onsdag aften.


Se de aller første numre af Ugejournalen