Ugejournalen
Dato

Overtroen hersker blandt studerende

Flere studerende er overtroiske og gennemgår egne helt specielle ritualer før eksamen. De har brug for en eller anden form for tryghed, siger psykolog.


Thorsen 6 år, Trads 5 år

Kurt Thorsen
 Foto: Fra TV
Danmarks- historiens største finansskandale blev i dag afgjort ved Københavns Byret. Rasmus Trads blev idømt fem års fængsel, mens Kurt Thorsen fik seks år.


Otte-dobling af internethastighed

Lene Nielsen
 Foto: Anders Tystrup
Bestyrelsen i Foreningen Kollegienet Odense har underskrevet en aftale om opgradering af den kommercielle forbindelse fra 256 kbit til 2 Mbit. Dette betyder altså en otte-dobling af båndbredden.


Denne udgave er opdateret af Anders Tystrup
Skriv til webmaster
Ugejournalen er gået ind i eksamens- perioden og udkommer næste gang mandag den 26. juni.


PFA-SAGEN: Det mener de studerende om dommene

Kurt Thorsen og Rasmus Trads fik begge hårde domme ved dagens domsafsigelse i Københavns Byret. Men hvad mener de studerende i Odense om dommene?


Penge, prestige og pornopiger

Jetsettet i senfirserners New York havde ikke så frygteligt meget at bekymre sig over. Men Patrick Bateman havde det alligevel svært. Især med sig selv.


Ny knald- eksamen

Martin Jørgensen og landsholdskollegaerne har kniven på struben fredag aften. Taber Bosse’s drenge til de hollandske værter, er det yt af EM-slutrunden den 21. juni - selv om holdet vinder over Tjekkiet.


    Gå-i-byen-serien
    Kollegieserien
    Bestil GRATIS abonnement
Se de aller første numre af Ugejournalen

Ugejournalen 1999 i billeder