Ugejournalen
Dato

Den letkøbte drøm

At starte på en videregående uddannelse er manges store drøm. Når karaktererne ikke lever op til drømmestudiets krav, kan ansøgerne komme ind via kvote 2. Men der snydes i stor stil med ansøgningerne.


KARRIEREDAGENE 2000

Brug din fritid fornuftigt

Karrieredagene 2000
 Foto: Jakob Moll 33 danske virksomheder besatte torsdag universitetet. Virksomhederne havde som altid kun ét mål med Karrieredagene 2000: At shanghaje fremtidens medarbejdere. Og de ville se mere end gode eksamenspapirer.


George Gearløs go home

Åbent hus
 Foto: Kjeld Jensen
Lørdagens Åbent hus arrangement på Ingeniørhøjskolen var en stor succes. Mere end 500 interesserede lagde vejen forbi for at se, om en fremtid som ingeniør var noget for dem.


Denne udgave er opdateret af Anders Tystrup
Skriv til webmaster

UTV truet af lukning

Der er blevet flere lokalstationer, som skal dele Kulturministeriets tilskudspulje. Det har ført den frivillige studenterkanal UTV ud i strid økonomisk modvind. Om en uges tid afgøres det, om stationen må dreje nøglen om til sommer.


    Kollegieserien
    Bestil GRATIS abonnement

Altmuligdame

Jurist, journalist, ph.d.-studerende og nu underviser på universitetet. 29-årige Henriette Schjøth kører karrieren i højeste gear.


Uskyldigt blod på Posten

Den danske rockgruppe Innocent Blood spillede for første gang siden udgivelsen af musikken til filmen "Kærlighed ved første hik" for et odenseansk publikum.


Hvem fa´en er Henrik Tvarnø?!

KLUMMEN: At en del danskere ikke lige på stående fod kan huske navnet på landets Statsminister er måske forståeligt nok. Men at flere studerende på Odense Universitet ikke aner, hvad deres rektor hedder, er lidt af et mysterium.


Se de aller første numre af Ugejournalen

Ugejournalen 1999 i billeder