Ugejournalen
Dato

Forrygende fødselsdagsfest

Studenterhuset fejrede sidste uge sin fire års fødselsdag med manér. Der blev disket op med gratis øl, gratis koncerter og gratis god stemning.


Rådgivning uden brugere

Den Lige Linie
 Foto: Anders Tystrup Omkring 25 frivillige unge står bag ungdomsråd- givningen Den Lige Linie. Her kan alle unge ringe til og snakke om deres problemer med skolen, fritiden, forældrene, kæresten eller måske ensomheden. Men ikke mange bruger sevicen.


KOLLEGIESERIE #14

Mere slot end kollegie

Lejlighed på Slotsgadekollegiet
 Foto: Jakob Moll Slotsgadekollegiet har hverken fælleskøkkener eller festkultur. Men hvis man kan overleve på 27 kvadratmeter i en fredet bygning i centrum - og hverken har noget imod træbjælker i loftet eller et splinternyt badeværelse - er stedet et hit. Der er dog en hage...


Vanskeligheder for studiemiljøet på Odense Seminarium

Leon Lundsgaard foran Odense Seminarium
 Foto: Thyra Marie Bonde Både rektor og de studerende på Odense Seminarium mener ikke, at den nye situation på seminariet er optimal. De studerende skal efter seminariets deling sidste sommer både have undervisning udenfor byen på Middelfartvej samt i helt nye lokaler i centrum på Asylgade.


Denne udgave er opdateret af Anders Tystrup
Skriv til webmaster

Børn, bæ & bandeord

South Park: Bigger, Longer and Uncut. Der er vold, bandeord og politisk ukorrekthed for alle pengene i kulttegnefilmens debut på det store lærred.


    Kollegieserien
    Bestil GRATIS abonnement

Det mener de studerende

En rundspørge blandt Odenses studerende viser, at Studenterhuset ikke er blandt favoritterne, når byens studerende trænger til en pause fra bøgerne.


Mænd er fra Mars og rocken fra Venus

Semifinalen i DM i Rock på Studenterhuset lørdag fik en københavnsk vinder. Venus overbeviste dommerpanelet med deres sjove blanding af rock og pop.


ØMU-debat i Odense

Marianne Jelved og Holger K. Nielsen krydsede i sidste uge klinger med 150 studerende fra Statskundskab i en politisk debat om ØMU'en. Ugejournalens udsendte interviewede de to paneldeltagere om unge og ØMU'en.


Se de aller første numre af Ugejournalen

Ugejournalen 1999 i billeder