Ugejournalen
Dato

I have a dream

Fyn har svært ved at tiltrække unge mennesker. Derfor lavede Fyns Amt en konkurrence, hvor unge skulle skrive om deres visioner for øen. Men der er slet ikke kommet nok bidrag.


En rumrejse år 2000

CeBIT2000
 Foto: Anders Tystrup Hundredetusindvis af messegæster fik blæst sanserne igennem, da over 7200 IT-firmaer i sidste uge kæmpede om opmærksomhed på verdens største messe.


KOLLEGIESERIE

Søg og du skal finde

Henning Skov
 Foto: Anders Tystrup
I kollegieseriens sidste del har vi besøgt RIU-Fyn, der formidler en stor del af Odenses kollegier. Her kan studerende henvende sig, hvis de søger kollegiebolig. Men det er ikke altid, der er bid med det samme.


Denne udgave er opdateret af Anders Tystrup
Skriv til webmaster

Mere end 1200 til Åbent hus

Mere end 1200 interesserede valgte at lægge vejen forbi universitetet lørdag eftermiddag, da Åbent Hus arrangementet løb af staben.


    Kollegieserien
    Bestil GRATIS abonnement

Charme- offensiv uden succes

Dataingeniør- studerende havde store planer om at charmere sig ind på IT-firmaer ved CeBIT-messen. Men drømmefirmaet var slet ikke repræsenteret, og kun sælgere fyldte de over 7000 stande op.


Tomorrow's dogs never pee

KLUMMEN: Robothunden Aibo skal opdrages til ikke at være en møghund. Den kan til gengæld lære at spille bold, og den bliver glad, hvis du husker at klappe den. Hvad er det, der har gjort Sonys gale eksperiment til en verdensomspændende succes?


Studenterhuset på Nettet

Som et forsøg på at profilere sig på en ny måde, åbnede Studenterhuset for sin nye hjemmeside i sidste uge. Siden informerer om alle aktiviteter og andre begivenheder i de studerendes hus i centrum af Odense.


Se de aller første numre af Ugejournalen

Ugejournalen 1999 i billeder