Ugejournalen
Dato

SU'en halveres

Statens Uddannelsesstøtte skal skæres med 45-50 procent. Alt peger på, at landets studerende kommer til at betale regningen for en gennemgående sanering af alle videregående uddannelsesinstitutioner.


Kvaliteten i fare på universitetet

Rektor på Syddansk Universitet, Henrik Tvarnø
 Foto: Nete Kamper
Ifølge rektor på Syddansk Universitet, Henrik Tvarnø, skal der en milliard kroner til for at rette op på de seneste års nedskæringer på universitetets økonomi. Ellers bliver det svært at sikre en vis standard i fremtiden.


Spar på forsikringen

Modelbillede
 Foto: Anders Tystrup
Forsikringer er en jungle for sig selv. Voldsomme girokort skræmmer SU’en, men der er penge at spare. Ugejournalen har tjekket priserne.


Denne udgave er opdateret af Anders Tystrup
Skriv til webmaster

Studenter-radioen på Universitetet

Studenterradioen er i øjeblikket ved at undersøge mulighederne for at flytte fra Studenterhuset ud på universitetet. Fællesrådet på Syddansk Universitet i Odense bakker op om idéen.


Tilbage i skat

I starten af sidste uge fik en stor del af Odenses studerende en kæmpecheck ind af brevsprækken. Noget tyder på, at Ole Stavad reddede ekstra mange påskerejser i år.


Den ligegyldige kvote 2

Flere søger en videregående uddannelse via kvote 1. Derfor er antallet af ansøgere igen i år faldet. Men om det betyder noget, kan Universitetet først sige i juli.


    Kollegieserien
    Bestil GRATIS abonnement

VOXPOP:
Få fravælger forsikringen

Studerende kan arbejde længe på rugbrød, leverpostej og Netto-the, men lægger gerne en pose guld hos forsikringsselskaberne for at sikre cyklen, sofaen og helbreddet.


Se de aller første numre af Ugejournalen

Ugejournalen 1999 i billeder