Ugejournalen
Dato

Ugejournalen anno 2000

Så skete det. Vi trådte ind i det 21. århundrede, hvilket skete i pomp og pragt over hele verden inklusive Danmark. Ugejournalens skribenter fortæller her om deres sidste aften i det gamle år og om deres første spæde timer i det nye år.


Dårlig skiltning kan koste menneskeliv

Ambulance på HCØ
 Foto: Anders Tystrup En alt for ringe skiltning ved Odenses næststørste kollegie, H. C. Ørsteds Kollegiet, gør arbejdet sværere for redningskøretøjer, når det rigtige værelse eller lejlighed skal opspores. Og det kan i sidste ende få alvorlige menneskelige konsekvenser.


KOLLEGIESERIE #10

Dyrt, men dejligt

Åløkkekollegiet
 Foto: Anders Tystrup Fed steg og champagne har lokket beboerne væk fra deres værelser hele julen. Ugejournalen fik alligevel sneget sig rundt i hjørnerne på Åløkkekollegiet. Huslejen skræmmer, men lækre værelser og fede faciliteter svarer igen.


Denne udgave er opdateret af Anders Tystrup
Skriv til webmaster


Ekset med eksamen

Eksamen rammer studerende et par gange hvert år. Det er sjældent nogen egentlig fornøjelse, men der er et par ting du kan gøre, for at det ikke bliver alt for traumatisk.


    Kollegieserien
    Bestil abonnement

Bowfinger


Pressefoto
Eddie Murphy og Steve Martin gir den "bundgas" i deres første film sammen og slipper rigtig godt fra det.


Nytårs-nostalgi

Den sidste raket er fyret af. Årets største fest er overstået og tømmermændene dulmes på andet døgn. For mange blev aftenen en forventet fuser - for andre blev år 2000 det helt store brag. Ugejournalens nytårstestere bringer deres reflektioner.


Ugejournalen 1999 i billeder

Se et udpluk af de bedste billeder fra Ugejournalens numre gennem hele 1999.


Se de aller første numre af Ugejournalen