Ugejournalen
Dato

Rusfest 99

Små Klap I Numsen arrangerede igen i år en rusfest, der skal være universitetets og især festforeningens velkomstbrag af en fest til alle de nye rusere. Men braget blev en fuser.


Kinahunden smager godt

De fire hovedpersoner i filmen
Foto: Filmguide
I en hæsblæsende film med, efter danske forhold, voldsomt mange mord og skuddueller formår hovedpersonen Arvid (Dejan Cukic) og hans bror i filmen, Harald (Kim Bodnia), på foranderlig vis at fænge publikum i de første 85 minutter af filmen. Men slutningen kan næppe kvalificere sig til selv den værste B-film.


Minister raser over universiteterne

Kun ét universitet i Danmark mener, at det er besværet værd at beskæftige sig med ligestilling ved de kommende ansættelser af fast personale på de videregående uddannelser. Forskningsministeren raser.


Denne udgave er opdateret af Anders Tystrup
Skriv til webmaster
Vejret for OdenseAfstemning

Jazz-diva på Universitetet

Cæcilie Norby, popsild i 80'erne, optrådte torsdag en halv time på universitetet, ganske gratis. Jazz fra hendes nye album var opskriften på en halv times lækkerier.


Studiestarts- messen udvider

Studiestartsmessen 2000 bliver også en succes, at dømme efter det antal interesserede studerende, der besøgte standene har vi fundet det rimeligt at udvide Studiestartsmessen 2000.


Man lærer af sine fejl

Michael Dyhr Thomsen fra Studenterhus Odense får her svar på sit læserbrev fra kulturredaktør Tommy Andresen.


Mandedage

Mændenes univers beskrevet af dem selv! Man kan jo slet ikke dy sig og må straks se nærmere på dette lille værk.


Se de aller første numre af Ugejournalen