Ugejournalen
Dato

Cykelkaos på Universitetet

Der er mangel på cykelparkeringspladser på SDU Odense Universitet. Mange af de flere tusinde, der hver dag tager turen på cykel til Universitetet, har store problemer med at finde plads.


Den hemmelige Studiezone

Det nyligt åbnet Studiezone
Foto: Anders Tystrup
Rygtet vil vide, at universitetsledelsen langt om længe har forbedret læsesalsforholdene på Campus. Men ingen kan finde stedet, og PR-arbejdet har været minimalt. Ugejournalen besluttede at teste den nye Studiezone.


Denne udgave er opdateret af Anders Tystrup
Skriv til webmaster
Vejret for OdenseAfstemning

Fogh på Fyn

Med det karakteristiske faste blik skuede landets største oppositionsleder ud over halvandet hundrede fremmødte studerende i U55-auditoriet. Der var plads til tre gange så mange, og de fremmødte fik rig lejlighed til, at stille uddybende spørgsmål til politikeren på profileringsturné.


Fed tjal

Chillumklud Group gæstede endnu engang Odense, denne gang på Studenterhuset. Og det gjorde de som altid med et brag af en koncert.OB forførte Fremad - superligaen dufter

En halv times tam fodbold blev afløst af ren dominans efter pausen, da OB søndag eftermiddag knækkede Fremad Amager med 4-0 i fodboldens 1. division. Samtidig tabte Herning 0-1 til Brønshøj - Superligaens sødme dufter i Ådalen.


Se de aller første numre af Ugejournalen