Ugejournalen
Dato

Men den kan ikke stå under skrivebordet

I en betonkælder dybt under Mærsk Mc-Kinney Møller instituttet står der en mørkegrå kasse lidt større end et køleskab. En kasse til 3,2 millioner.


Pris på Uni

Den
Foto: Anders Tystrup
Den nu et år gamle tilbygning til universitet ved Indgang J, har modtaget en pris fra Odense Kommune for den høje arkitektoniske kvalitet.


Nyt kamera

Det nye digital kamera på Ugejournalen. Et Canon A50.
Fra næste nummer vil flere billeder pryde Ugejournalen. En ovenud lykkelig fotoredaktion kan nemlig nu smykke sig med et splinternyt digital kamera.


Kamp for flere studerende

Vi vil stjæle kunder fra engelsk, forklarer lektor i russisk i forbindelse med ændringer i optagelsesproceduren på sprogfagene fransk, græsk-romersk sprog og kultur, russisk, spansk og tysk.


Denne udgave er opdateret af Anders Tystrup
Skriv til webmaster
Vejret for OdenseAfstemning

Sport for de studerende

Odense har en klub, hvor unge studerende mødes og har fælles interesser. Det har absolut intet med skole og lektier at gøre. Tværtimod er fysisk træning og masser af motion nøgleordet i sportsklubben De Studerendes Idræt Odense, DSIO.


Things to do in Odense, when everyone else is gone...

I Odense sker der aldrig noget. Og dog, faktisk er der en masse at lave i efterårsferien. Ugejournalen giver gode råd til, hvad du kan foretage dig i din efterårsferie i Odense.


Komalkere på Rytmeposten

Dansk hip-hop har i de senere år været inde i en opsvingsperiode. Fredag kunne Odense nyde godt af M@lk de Koijn, der spillede halvanden time på Rytmeposten.


Se de aller første numre af Ugejournalen