Ugejournalen Sommer

Midtfyn 99

Midtfynsfestivalen har oppet sig gevaldigt i forhold til sidste år. Flere store navne har vakt succes hos festivalgængerne, der er strømmet til. Men det virkelig interesante var de mindre navne.


Fejende flot folkefest

Thomas Helmig var klart den største oplevelse på Grøn Koncert i Odense
Foto: Anders Tystrup
På trods af at Midtfynsfestivalen samtidig løb af staben, trak den årlige Grøn Koncert i Odense ifølge Ugejournalens kilder omkring 30.000 tilskuere. Vejret var fin-tunet og navne som Cartoons, All Saints, Thomas Helmig og TV2 fyrede den af på scenen.


100 nye computere til de studerende

Intensivt arbejde i kælderen
Foto: Anders Tystrup
Selvom sommeren har lagt sig som et varmt uldtæppe over universitetets bygninger, er de rustrøde bygninger absolutte ikke tomme. Tværtimod. For nede i kælderen løber flere personer rundt og gør terminalrum klar til det nye semester.


Til kamp mod sofavalg

Sofaerne på Flakhaven i lørdags
Foto: Anders Tystrup
En lørdag eftermiddag i maj mødtes unge parlamentskandidater på Flakhaven for at benytte sofavælgernes metoder i kamp mod den traditionelle manglende valgdeltagelse ved parlamentsvalgene. Sofaerne blev linet op i forsøget på at nå manden på gaden. Men resultatet var vagt.


Denne udgave er opdateret af Anders Tystrup
Skriv til webmaster
Vejret for OdenseAfstemning

Jeopardy i byen

Søren Kaster var ikke tilstede, og kunne dermed ikke give svarene. Men når Ugejournalens udsendte heller ikke har spørgsmålene, bliver det hurtigt til en noget tam affære.


Ny studenterpræst i Odense

Så er den nye studenterpræst i Odense fundet. Den 36-årige Jens Buchwald Andersen afløser Erik Strid.


Godnat, danske EU-debat

John Iversen har begået en bog. På den ene side en vigtig og på den anden side en ret ligegyldig bog. Læs boganmeldelsen her.


På nedsat blus

Det er sommer, hvilket for mange betyder ferie. Ugejournalens medarbejdere skal selvfølgelig heller ikke snydes for den glæde. Derfor udkommer næste nummer først mandag den 16. august.


Tjek dine karakterer

Hører dit studie på Universitetet under Samfundsvidenskab (inkl. Journalistik og økonomiske negot-kurser), kan du klikke her for at se dine karakterer.


Se de aller første numre af Ugejournalen