Ugejournalen
Dato

Dyr semesterstart

September måned er for de fleste studerende ensbetydende med en voldsom boginvestering. Budgettet skraber bunden i pengekassen, og menuen står hovedsageligt på pasta med ketchup.


Hårdføre Hustlers

Østkyst Hustlers på scenen lørdag aften
Foto: Anders Tystrup
Hovednavnet ved weekendens kollegiefestival, Østkyst Hustlers, gav den hele armen lørdag aften og løftede publikum i en rus af musik, glæde og vild stemning.


Indvielse hos journalisterne

Der er brugt adskillige millioner på det topmoderne udstyr i journalistuddan- nelsens første radio- og TV-laboratorier. Sidste onsdag blev laboratorierne indviet med deltagelse af flere kendte radio- og TV-chefer.


Denne udgave er opdateret af Anders Tystrup
Skriv til webmaster
Vejret for OdenseAfstemning

Bag festivalen

I den forgangne weekend løb Kollegiefestivalen af stablen, efter en pause på fire år. Ugejournalen gik bag kulisserne for at se på den frivillige arbejdskraft.


Cand. Jour. drikke øl?

Journalistuddannelsens første rustur nogensinde blev en bragende succes. Den tre dage lange tur fik på finurlig vis bragt de 73 deltagende rusere tættere på hinanden. Og selvfølgelig var der plads til både seriøsitet og sjov.


Med lodder og trisser

En skyfri himmel og temperaturer over 20 grader det meste af tiden var en af årsagerne til at Kollegiefestivalen '99 lige nøjagtig kunne løbe rundt økonomisk.


Se de aller første numre af Ugejournalen