Ugejournalen
Dato

TRAX i Odense

Danmarks Radios landsdækkende turné på spillestederne ramte fredag Studenterhuset. Live radio, tre koncerter og en quiz underholdt frem til midnat.


Stor - større - årsfest

Årsfesten 1998
Foto: Arkiv
Mange tusinde gallaklædte personer havde fundet vejen til Syddansk Universitet, Odense, sidste fredag. Årtusindets sidste årsfest blev større end aldrig før.


Fyn halter bagefter

Røde Kors indsamlere
Foto: Røde Kors
Modsat resten af landet havde indbyggerne i Odense vanskeligt ved at finde tegnebogen frem ved dette års indsamling til Røde Kors.


Succes ved første hik

Producenten bag den nye danske film, "Kærlighed ved første hik", spår succes allerede før premieren. Ugejournalen var til snigpremiere sammen med skuespillerne.


Denne udgave er opdateret af Anders Tystrup
Skriv til webmaster
Vejret for OdenseAfstemning

Knuder før gallafest

Kun ganske få studerende havde fået bordplads ved spisningen under Årsfesten på universitetet. "En skandale", lyder det samstemmigt fra de vragede elever.


Enorme net-problemer på universitet

Det har været ulideligt at sidde foran pc'erne på universitet de seneste uger. Både det interne net og internettet til omverdenen har været uhyggeligt ustabilt, indrømmer DOU, der er ansvarlig for netværket på Syddansk Universitet, Odense.


Lokal klub bag Uni-Cup-aflysning

Sent torsdag i sidste uge, under 24 timer før første fløjt i den planlagte Uni-Cup-turnering, meddelte den lokale fodboldklub, B1913, at boldbanerne var lukket for Uni-Cup-kampene.


Hamlet bringer lykke

Prøv det - det er hvad man kan sige om opførelsen af Hamlet, der for øjeblikket kører på Odense Teater. En frisk klassikeropførsel, der spiller på hele følelsesregistret.


Afterparty på Studenterhuset

Årsfesten på universitetet stoppede ved 1-tiden. Men det stoppede ikke festgængerne, der i stor stil fortsatte i byen på blandt andet Studenterhuset til afterparty.


Se de aller første numre af Ugejournalen