Rock-kællinger i Odense

ANMELDELSE: De strippende kvinder fra Rockbitch var torsdag et smut forbi Rytmeposten, hvor de underholdt med hård rock, nøgne kroppe og næsten fri sex.

Af TOMMY ANDRESEN

CENTRUM: Med blikket fast rettet mod scenen stod flere hundrede unge sexhungrende mænd måbende, da de fem kvinder fra Rockbitch entrede scenen på Rytmeposten.

Og der blev ikke på noget tidspunkt under koncerten trængsel i baren, dertil var showet åbenbart for fængslende for størstedelen af de fremmødte - blot ikke for Ugejournalens udsendte.

Fri sex og urin?

Rygtet var ilet forud. Rockbitch nøjes ikke kun med at spille musik. Næ, de tager tøjet af, dyrker sex, tisser på publikum og spreder budskabet om en bedre verden, med fri sex og satanisme. Forventningerne var høje, hvor oplever man ellers den slags?

Men nogle gange er forventningerne skruet for højt op. Det gælder i hvert fald for Deres ærede reporter, der blev slemt skuffet. Godt nok var de fem anorektiske piger nøgne under store dele af koncerten. Og godt nok dyrkede de sex på scenen. Men det er ikke altid godt nok.

Især ikke, når der ikke er en fast-forward-knap, så det er muligt at springe frem til de spændende steder. Og så var showet betydeligt mere afdæmpet end tidligere. Der var ingen, der tissede på publikum, hvad Ugejournalens udsendte ellers havde håbet på, især med dennes placering helt bagest i salen.

Musikalsk biting

Det virkede som om at Rockbitch hellere ville tages seriøst for deres musik. Og der er ingen tvivl om, at de rimeligt habile musikere, men så heller ikke mere. Musikken var hård og larmende og på sin vis ganske charmerende, hvis bare de kunne finde ud af at skrive sange, der ikke mindede så meget om hinanden.

Der er svært at tage et band seriøst, der under ekstranumrene smider det gyldne kondom ud blandt publikum. Den heldige (?) griber får lov til at gelejde et af bandets medlemmer ud backstage, og dér gøre sit til at sprede sine gener.

Desuden så havde langt den støreste del af publikum tydeligvis svært ved at engagere sig i musikken, når der nu hoppede nøgne kvinder rundt på scenen og gjorde ting ved hinanden.

Oplevelsen værd

Ugejournalen kan ikke anbefale Rockbitch til musikelskeren, der vil have en oplevelse ud over det sædvanlige. For det får han ikke. Ugejournalen kan heller ikke anbefale erotikelskeren at gå til koncert med bandet, dertil er det alt for kedeligt. Nøgne kvinder på afstand er kun underholdende i små bidder.

Derimod kan Ugejournalen godt anbefale Rockbitch til de mennesker, der vil se noget, der ikke sker hver dag. Nemlig fem hardcore metaltøser, der smider tøjet og dyrker sex med hinanden. Det skal næsten opleves én gang, men så heller ikke oftere.


11/10/99 © Ugejournalen